divendres, 15 d’agost de 2008

Cavallers II: La rana de la boca grande

Després del tute del dia anterior, tocava poder dormir i anar a alguna via prop del pàrquing. El sector Durruti semblava el més adequat... i la via escollida va ser "La rana de la boca grande" (evidentment, pel Marc, jo aquesta ni la tenia mirada... massa grau...):


És una via de 280m (si la fas tota... nosaltres sols la vam fer fins a la feixa... uns 150m), de grau màxim 6c+ i d'obligat 6a, semi equipada amb parabolts, on el que regnen són les fissures a assegurar i algun pas de bloc o de placa assegurat. Nosaltres vam agafar els tascons, els àliens (semàfor més blau) i els camelot del 0.75 al 4 i unes 18 cintes exprés. Ara no recordo si vam repetir algun número... com que vaig anar de segona... je, je...

L'aproximació a la paret des del pàrquin 3 de la presa és evident (trobar el peu de via ja és tooooota una altra cosa...), tens el sector Durriti a mà esquerra (mirant la presa). Des del pàrquing cal creuar el riu i seguir les fites que et porten fins a una caseta d'aquestes de guaita. D'aquí seguir el corriol que passa per sota la zona d'esportiva i continuar per un corriol menys marcat que va passant per sota el peu de via del sector Durruti. Nosaltres no crec que comencéssim pel peu de via correcte...

Ll1: (45m de II+) Donat que els següents llargs picaven massa per mi, aquest l'havia de fer jo... una rampa de III+ d'aquestes de puja una mica per on vulguis i per on puguis...Vaja, que quan no havia fet ni quatre passes... Marc, aquesta placa no sembla de III+... ja, és que segurament no estem a la via... buaaahhhh, doncs si potser no estem a la via, em baixo!! Dit i fet! Em baixo del teòric III+ trencat i brut un xic ratllada i s'hi posa en Marc. I, com sempre... cap problema. Si la repeteixo, segur que entraré més per l'esquerra, tal i com marca la guia d'en Luichy (tot i que ja hi diu: "El L1 es un pedestal poco definido y que no está muy claro por donde subir". Quina veritat més certa!! Je, je...

Ll2: (40m, 6c+) Aquest no sabíem ben bé per on agafar-lo... en la guia marca que amb flanqueig cap a la dreta... però no ho veiem clar i finalment en Marc fa flanqueig en diagonal a l'esquerra per arribar a la repissa, flanquejar fins a la sabina i poder començar la fissura. I quina fissura senyors!! Jo em vaig trobar pillada en un pas i vaig acabar fent un Ao d'un camelot, però això no em va privar de disfrutar-la!
I després encara hi ha un pas de bloc per entrar a la R2.
Ll3: (30m, 6c) S'inicia amb una fissura evident però no fàcil, per després haver de fer un tram de placa assegurat, un altre petit tram de fissura a protegir i sortir direcció a l'esquerra per arribar a la R3. Aquí jo, abans del tramet de placa...
Ll4: (35m, 6b+) Aquest té una sortideta un xic estranya... la guia dibuixa un marcat flanqueig a la dreta... en Marc ho fa, però no veu cap més fissura evident que la que tenim just a la dreta de la R3, així que retorna i es baralla per entrar a la fissura (jo vaig entrar pel pas de bloc de la placa... en Marc per fissura des de baix... cadascú a la seva... je, je). Després del pas estrany per entrar a la fissura (pas assegurat amb un parabolt), ja pots començar a auto assegurar-te sense problema...

I després tooota la fissura...
Aquí no el vaig poder fotografiar en ple pas... vam tenir un d'aquells moments de... Ui, què va! Començo a recuperar corda i... no, segueix a munt... torno a donar corda... moments de dubtes, de "puja/baixa" i de "poso alguna cosa o no"... buuaaahhh, si us plau que no caigui... i no, no cau, posa un catxarrillo sense ni mirar-se'l i cap a munt!! Je, je... no era un bon moment per fer fotos!!
I acabada la fissura, sortida per la dreta per anar fent passos de placa i algun de bloc... Jo arribant a la R4:

Arribats a la feixa, cigarret i a decidir per on tirem... per la Rana? O anem a les vies equipades de 6b+/6c de la dreta de la Laura... i mentre ens ho pensem, se'ns pasen les ganes i decidim tirar cap a baix!! Je, je... quin parell de fanàtics!! Donat que ja havíem flanquejat per la feixa, realitzem el descens per la Laura des de la feixa, però aquesta vegada amb sols dos ràpels.
Realment una disfrutada de via, un seguit de fissures per no reposar... espero poder-hi tornar algun dia per poder fer les fissures de primera i acabar de fer el tram de dalt... una altra via pendent, un altre objectiu, una nova il·lusió...!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola.
El inicio ahora es peor todavía que antes porque ha habido un desprendimiento. Es posible, y recomendable, subir andando por la izquierda y entrar atravesando fácil hasta la R1.
Lo de arriba, no está mal, pero es otra historia bastante más facilica.

Raquel ha dit...

Grácias Luichy!!
Sí, el desprendimiento nos quedaba justo a la izquierda, y más a la izquierda se veía una buena rampa con árboles... ya veo que teníamos que haber subido por ahí!! Je, je... y así no me hubiera bajada de un III+!! Je, je!!

De todos modos, queda pendiente la segunda parte... ya leí en tu guía que la parte de arriba fue abierta por otro sitio y que al reequiparla hicieron un nuevo itinerario... El primer V+ que salía de la feixa se veía bonito... y de mi nivel!! Je, je!!

Grácias por la información!

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社