dissabte, 13 d’octubre de 2007

Una mica d'esportiva?

Avui havia quedat amb en Piju i la Marian per escalar. Amb els dos alhora? Noooo, primer amb un i després amb l'altre... doncs algú s'havia de quedar la bessonada... i que me'ls quedés jo no era una opció... je, je. I donat que ahir ja havia fet via llarga i que demà també he quedat per fer-ne, doncs avui era un bon dia per passar-me a l'esportiva (què estrany, oi? Je, je!!) ... doncs sí, avui he fet la freekee... je, je... !!!! (però a la Nord de Montserrat, eh!! No fos cas que la tàpia em quedés massa lluny...).

Al matí hem anat amb la Marian al sector del Piteu, un sector on abunden els 6a/6b. Les vies no són massa llargues (de 15 a 20m), però la roca és boníssima (no me n'havia adonat mai que el conglomerat de Montserrat també podia ser abrasiu). Hem trobat que els graus no són massa continus, doncs hem hagut de penjar-nos en un V+ i en canvi hem encadenat els 6a+ i els 6b. A destacar la via de "El ocho de la Bernarda", un 6b de placa preciós!! Total, animades com estàvem i sense criatures pel voltant, finalment hem fet un total de 7 vies. Tela les mamis... je, je!!

Després a dinar a Santa Cecília amb en Piju (bé dinar, dinar... a menjar ganyips, fer la birra i el cafè), i a petar la xerrada tots tres i ... se'n tornem-hi!!!

Amb en Piju hem anat al sector del Casot, on les vies van del 6c al 7b+. Us deveu preguntar: i tu què coi has fet allí? Je, je... doncs primer de tot flipar pepinos!!! Hem començat amb un 6c+ per escalfar... i jo més que escalfar el que he fet ha estat deixar-m'hi la pell!! I això que anava de segona!! Després hem fet un 7a preciós (Pies Negros), de postures alpines (fissura/díedre...) ... i donat que ja m'havia costat prou el 6c+ d'abans i que crec que en tota la meva vida sols he provat dos 7a's de segona i cap de primera... doncs li he tirat de segona... i, increïble!! L'he encadenat!!! Seguidament ens hem posat en un altre 7a, aquesta vegada de placa (Mousambaní). I ves per on, en Piju m'ha convençut per què el provés de primera!! Així doncs, ja no podré dir mai més que no he provat mai de tirar-li de primera en un 7a!! Ei, que avui he descobert que els 7a's també tenen cantos... je, je... que no tot són nyapetes!! I ara ve la gran pregunta... he encadenat el meu primer 7a de primera i a vista? Je, je... noooooo, he volat en l'última xapa, quan sols hem quedava xapar la "R" (quina ràbia, eh!! Je, je). I ara el més graciós del tema, just aquest tram és de 6c+ i no de 7a!! (doncs és el tram que empalma amb la Mareja Perdius, i el marquen de 6c+). Serà que els 6c+ són més putes que els 7a's? Je, je!!

Així doncs... quina és la meva reflexió d'avui? Doncs que el grau m'ajuda a orientar-me sobre quines vies puc provar de fer o quines vies hauré de deixar per més endavant, però que com a tota orientació, tant sols és això, una orientació. Doncs en una via llarga em puc trobar un V+ com el de la primera via del dia d'avui i haver-me de penjar de la primera xapa, com puc provar de tirar-li de primera en un 7a de placa Montserratina i arribar a la R (sempre i quan estiguem parlant de vies equipades, és clar!!).

I que, com sempre, l'important és gaudir de cada pas, encara que sigui penjada com un fuet, deixant-m'hi la pell o volant, doncs tot això també és escalar!!!

6 comentaris:

Piju ha dit...

El Cassot es estil Sud, bons forats i graduació assequible.
A la “pies negros” anaves sobrada i la que empalma a la dreta amb la “Mousambaní” també es 7a o sigui que el pròxim dia et toca a tu montar les vies...però ja ho saps: reposar, reposar, reposar...

Raquel ha dit...

Eps Piju!!
Doncs a la guia nova de la nord, el tram final d'ambdues vies li donen 6c+... i jo diria que és el més difícil!!

Mohawk ha dit...

Uy! Si escales molt sovint amb el Piju segur que se t'enganxa el seu "coco" i aviat estaràs feta una mega-tapiera!

Benvinguda a la blogsphera!!

Raquel ha dit...

Mohawk, gràcies per la Benvinguda!
Ja estaria bé, ja que se m'enganxés el coco d'en Piju... amb la meitat del seu ja estaria més que contenta!!

Piju ha dit...

Es veritat, sembla que la guia està malament.
Al llistat, tant la Musambaní com la de la seva dreta les marca de 7a amb el pas difícil a dalt, per tant el 6c+ del croquis sembla un error de imprenta.
Ho he comentat amb col.legues que les han fet i els sembla 7a.
També em van comentar que la primera que vam fer, l’Anguila, en les ressenyes originals la donaven de 7a.
Be, al final es un plus amunt o avall i tot aquest rotllo es molt avorrit!

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社