dimecres, 23 de gener del 2008

El retorn... a Àger!

"Any nou vida nova", diuen! Doncs crec que, en el meu cas, la dita ha estat del tot encertada. Vaig finalitzar l'any atabalada amb tanta escalada... el fred, les veuetes xungues a la paret, la feinada del blog... el viure i pensar només amb i per escalar!!
Però ja se sap... s'acaba l'any i comencen les reflexions... i els propòsits per l'any entrant... no, no m'he proposat deixar de fumar (tant de bo!)... je, je... no, ni tampoc deixar d'escalar (això mai!!), simplement agafar-m'ho amb més calma tot plegat. Gaudir de l'escalada sense deixar de gaudir de la família, de les amistats no escaladores, de la feina (si, tinc la sort de poder gaudir-la)... I el dia te 24 hores... així que o aprenc a resumir (difícil) o hauré de deixar el blog en un segon terme de les meves prioritats... ja veurem.

Així doncs, després d'un mes sense escalar, sense entrenar, sense fanatisme... aquest cap de setmana havia quedat amb la Lu per anar a fer via llarga. Les meves intencions: gaudir de la paret (sense patir) i estrenar l'equipament nou de la meva kangoo. I ella em va proposar anar a Àger, a fer l'Esperó Badalona i la Redrum.

I quina va ser la meva sorpresa a l'adornar-me que les meves intencions s'havien quedat més que curtes!! Ja que no tant sols he gaudit de la paret com feia temps que no ho feia i he pogut estrenar el meu equipament... sinó que a més a més, les temperatures han estat ideals, l'entorn una preciositat i, el més important: la companyia!!! Finalment ens vam ajuntar una bona colla: La Lu, en Llorenç i l'Antxi, en Joan, en Carlos, en Marcel, en Pere i en Blai... i estic convençuda que part del meu bon retorn ha estat gràcies a ells!!

Ara no m'allagaré a explicar-vos les vies, doncs ja érem prous bloggers com per consultar-les. Així doncs, si voleu informació de l'Espero Badalona, consulteu a la Lux. Si us interesa més la Redrum, consulteu a la Lux, en Marcel, en Gatsaule, el Pescador d'Estrelles o al Der Kletterer. I si voleu fer El Tercer Hombre, mireu el blog dels Kutres, que de ben segur que, un o altre farà una bona piada de les vies!!

I aquí acaba el meu post... amb una posta de sol on el sol no s'amaga a l'horitzó sinó que s'endinsa dins la boira...
I amb un a reveure i fins aviat!!